بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، مهدی نصر اصفهانی اظهار کرد: این آثار در رشتههای صنایعدستی همچون چوب، فلز، چرم و مصنوعات چرمی، پارچه و منسوجات، انگشتر، زیورآلات و ... به نمایش گذاشته میشوند و مورد داوری قرار میگیرند.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم افزود: این داوری هر ۲ سال یک بار برگزار و نشان مرغوبیت و اصالت کالا برای صاحبان این آثار صادر میشود که این امر دارای یک سری مزیتهایی است که این افراد از آن بهرهمند میشوند.
او درباره مُهر اصالت گفت: مهر اصالت به کالاهایی مصداق پیدا میکند که آثار طبیعی، ۱۰۰ درصد کار دست، برگشتپذیر به طبیعت و دارای خلاقیت و نوآوری باشند و قیمت مقرونبهصرفه داشته باشند؛ همچنین در بازار جهانی بتوانند رقابت کنند و اصالت ایرانی و بومیبودن منطقه را نیز داشته باشند.
نصر اصفهانی با اشاره به این که چنین آثاری را هنرمندان هر ۲ سال یک بار برای داوری عرضه میکنند، گفت: این داوری به صورت منطقهای در پنج منطقه کشور (شمال، جنوب، غرب، شرق و مرکز) انجام میشود.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم اعلام کرد: منطقه مرکزی در استان سمنان برگزار و شامل استانهای قم، سمنان، مرکزی و تهران میشود.
او افزود: در این جلسه داوری؛ مدیرکل توسعه ترویج وزارتخانه، کارشناسان ستادی و معاون صنایعدستی و کارشناس توسعه و ترویج ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استانهای منطقه مرکز کشور حضور دارند.
او خاطرنشان کرد: آثار توسط کارشناسان در این جلسه مورد داوری و کارشناسی قرار میگیرند و در صورت داشتن شرایط لازم، نشان مُهر اصالت به آنان داده میشود.
نصر اصفهانی اظهار کرد: این آثار از حدود ۶ ماه پیش جمعآوری شدهاند و چندین جلسه درباره آنها در استان و یک جلسه در تهران برگزار شده است و این ۲۸ آثار استان قم در جلسه نهایی که در شاهرود برگزار میشود، مورد ارزیابی نهایی قرار میگیرند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/
نظر شما